Városlista
2024. október 2, szerda - Petra

Hírek

2023. Március 01. 13:29, szerda | Belföld
Forrás: Police.hu

Eltévedt a sötét erdőben az idős férfi, a rendőrök megtalálták

Eltévedt a sötét erdőben az idős férfi, a rendőrök megtalálták

Egy állampolgár értesítette a rendőrséget 2023. február 28-án este arról, hogy 77 éves édesapja – aki időben és térben nehezen tájékozódik -, elindult a balatonfüredi otthonából és jelenleg ismeretlen helyen tartózkodik.

A bejelentést követően az egyenruhások azonnal elkezdték az eltűnt személy felkutatását. Nem sokkal később a Balatonfüreden található Tamás-hegyi kilátó közelében, egy lejtős erdei területen megtalálták a férfit.

A bajba jutott elmondta, hogy jól van, csak eltévedt a sötétben és nem talált haza. Arcának bal oldalán, illetve a jobb sípcsontján hámsérülése keletkezett egy eséstől. A rendőrök a férfit ezután kivezették az erdőből és biztonságos helyre kísérték, ahol az időközben kiérkező mentősök a sérüléseit ellátták, majd további vizsgálatok céljából kórházba szállították.

Címkék: rendőrségi hír

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 02. 06:00, szerda | Belföld

Orbán Viktor az Európai Tanács megválasztott elnökével tárgyalt

Orbán Viktor miniszterelnök kedden a Karmelita kolostorban fogadta António Costát, az Európai Tanács (EiT) új elnökét, aki december 1-jén lép hivatalba

2024. Október 02. 06:00, szerda | Belföld

Egytonnás bomba került elő Ferencvárosban

Egytonnás, második világháborús bomba került elő Ferencvárosban, a robbanóeszközt a helyszínen hatástalanítják szombaton - közölte az MH 1. Tűzszerész és Folyamőr Ezred kommunikációs tisztje kedden az MTI-vel.

2024. Október 02. 06:00, szerda | Belföld

Hajléktalan népszámlálás lesz Budapesten

Átfogó felmérést végeznek a hajléktalan emberek élethelyzetéről Budapesten október 3. és október 11. között - közölte a Menhely Alapítvány kedden az MTI-vel.

2024. Október 02. 06:00, szerda | Belföld

Karácsony Gergely nem tesz javaslatot főpolgármester-helyettesre

Nem tesz javaslatot főpolgármester-helyettes személyére a Fővárosi Közgyűlés pénteki alakuló ülésén a főpolgármester - ezt maga Karácsony Gergely jelentette be keddi, a Városházán megtartott sajtótájékoztatóján.