Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2012. Május 13. 07:11, vasárnap | Sport
Forrás: mno.hu / MTI

Ezüstérmesek a magyar lányok

Ezüstérmesek a magyar lányok

Ezüstérmet nyert a Kovács Sarolta, Gyenesei Leila, Tóth Adrienn összeállítású csapat a római öttusa-világbajnokság szombati női versenyében. Egyéniben Kovács 9., Gyenesei 10., Tóth 11. lett.

Csapatban a britek győztek, a harmadik helyen pedig a kínaiak végeztek. Egyéniben a dobogóra a brit Mhairi Spence, a kínai Csen Csien (Chen Qian) és a szintén brit Samantha Murray állhatott fel.

A magyarok kevés „megingással” teljesítették a napot, a lövészetekkel megszakított futás előtt az élen is álltak, a kombinált számban azonban a reméltnél kicsit visszafogottabban szerepeltek, miközben az üldöző britek nagyon nagyot alakítottak.

A magyarok 2011-ben, Moszkvában is másodikak voltak, akkor a németek előzték meg őket. Mostani teljesítményüket minden bizonnyal befolyásolta, hogy a tavaly Eb-ezüstérmes Tóth a közelmúltban lázas beteg volt, emiatt edzéseket hagyott ki, az elmúlt évi vb-második Kovács pedig a térde miatt kényszerült hosszabb pihenőre az idény elején.

MTI / mno

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 18. 07:45, szerda | Sport

Szoboszlai gól Milánóban - Videó

A Liverpool 3:1 arányban győzött a Bajnokok Ligájában.

2024. Szeptember 18. 06:00, szerda | Sport

Arne Slot elégedett Szoboszlaival, de gólokat vár tőle

Arne Slot, a Liverpool labdarúgócsapatának vezetőedzője elégedett Szoboszlai Dominik teljesítményével, ugyanakkor gólokat vár a magyar válogatott csapatkapitányától.

2024. Szeptember 14. 08:43, szombat | Sport

Sallai Roland a Galatasarayban folytatja pályafutását

Sallai Roland a török élvonalbeli Galatasaray labdarúgócsapatánál folytatja pályafutását.

2024. Szeptember 13. 20:21, péntek | Sport

Kronome Ákos: Összességében elégedettek lehetünk, megnyertük a kategóriánkat!

Hét ralipáros vágott neki a P12-es kategóriába a II. WHB Győr Ralinak. A Kronome - Pásztor rallyduó az ORC P12-es kategória első helyén ért célba.