Városlista
2024. október 8, kedd - Koppány

Hírek

2022. Június 27. 06:00, hétfő | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Mentőmotoros szenvedett balesetet a 71-esen

Mentőmotoros szenvedett balesetet a 71-esen

Megkülönböztető hang- és fényjelzést használó mentőmotoros szenvedett balesetet szombaton a 71-es úton egy szabálytalan autós miatt.

Egy 50 éves férfi személyautójával közlekedett a 71-es számú főúton, az M7 autópálya felől Balatonkenese irányába. Haladása során Balatonakarattyán, az Enyingi utca és az Erdősor utca kereszteződésében balra kívánt bekanyarodni az Erdősor utcába. A budapesti sofőr az irányváltoztatás előtt nem győződött meg arról, hogy egy 34 éves mentőmotoros – megkülönböztető fény- és hangjelzés használatával már megkezdte autójának előzését. A figyelmetlenség miatt a kocsi nekiütközött a motornak, ettől a 34 éves OMSZ dolgozó járművével sodródni kezdett, majd a menetirány szerinti bal oldalon lévő murvás területen egy parkoló autónak csapódott – közölte a rendőrség vasárnap.

A balesetben a mentőmotoros – az elsődleges információk szerint – könnyű sérüléseket szenvedett, illetve a járművekben anyagi kár keletkezett.

Az eset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 08. 07:24, kedd | Belföld

Nagy Márton: a versenyképességi fordulathoz pénz kell

2024. Október 08. 07:22, kedd | Belföld

Navracsics Tibor: elindítják a Versenyképes járások programot

Jövő januártól minden magyarországi járás garantált éves fejlesztési forráshoz jut a Versenyképes járások program keretéből – jelentette be a közigazgatási és területfejlesztési miniszter hétfőn Budapesten.

2024. Október 08. 07:16, kedd | Belföld

Rétvári Bence: Magyarországon nem lesz migránstábor

Magyarországon nem lesz migránstábor, legalábbis addig, amíg a Fidesz-KDNP kormányoz, addig biztosan nem lesz - írta a Belügyminisztérium (BM) politikai államtitkára hétfőn Facebook-oldalán.

2024. Október 07. 08:04, hétfő | Belföld

Labdarúgó NB I - Hazai siker a paksi rangadón, először vesztett pontokat a Ferencváros

A Paks hazai pályán 3-1-re legyőzte a címvédő Ferencvárost a labdarúgó OTP Bank Liga kilencedik fordulójának zárómérkőzésén.