Városlista
2024. szeptember 27, péntek - Adalbert

Hírek

2023. Október 14. 08:30, szombat | Sport
Forrás: MTI

Szoboszlai Dominik szerezte szeptember legszebb gólját a Liverpoolban

Szoboszlai Dominik szerezte szeptember legszebb gólját a Liverpoolban

Szoboszlai Dominik szerezte szeptember legszebb gólját a Liverpool FC színeiben a szurkolók internetes szavazása alapján.

A klub honlapjának pénteki híradása szerint a legtöbb voks arra a találatra érkezett, amelyet a nyáron igazolt futballista a Ligakupában lőtt a Leicester Citynek. A magyar válogatott csapatkapitánya a 65. percben állt be, öt perccel később pedig húsz méterről nagy erővel, védhetetlenül rúgta a labdát a kapu jobb felső sarkába.

A házigazda Liverpool 3-1-re megnyerte a meccset a másodosztályban listavezető Leicester ellen.

A gólt itt tekintheti meg:

Az előző hónap második legszebb találata is Szoboszlai nevéhez fűződik, azt a bajnokságban az Aston Villának lőtte. Az ötös listán Mohamed Szalah, Darwin Nunez és Andy Robertson gólja szerepel még.

Címkék: Liverpool, szoboszlai

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 27. 07:47, péntek | Sport

Férfi kézilabda BL - Bodó bombagóljával nyert a Szeged

A Szeged házigazdaként 33-32-re legyőzte csütörtökön a francia HBC Nantes csapatát a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában.

2024. Szeptember 26. 08:11, csütörtök | Sport

Európa-liga - Brüsszeli vereséggel rajtolt a Ferencváros

A Ferencváros 2-1-es vereség szenvedett a belga Anderlecht otthonában a labdarúgó Európa-liga alapszakaszának szerdai nyitófordulójában.

2024. Szeptember 25. 13:28, szerda | Sport

Dobogós helyezések és értékes pontok Nyirádon

Hosszú szünet után Nyirádra tért vissza a magyar bajnokság mezőnye, és a Korda Racing is visszatért a „régi” kerékvágásba, a Rallycross Európa Bajnokság után újra hat versenyautóval szállt harcba a bajnoki pontokért.