Városlista
2024. október 3, csütörtök - Helga

Hírek

2023. Február 09. 09:09, csütörtök | Belföld
Forrás: Infovárosok

Véget ért a stratégiai kormányülés - Fontos bejelentésre készül a kormány

Véget ért a stratégiai kormányülés - Fontos bejelentésre készül a kormány

Február 9-én, csütörtökön ismét a sajtó elé áll Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő, délelőtt 10 órakor kezdődik az idei második Kormányinfó.

Orbán Viktor nemrégiben számolt be róla közösségi oldalán, hogy véget ért a háromnapos stratégiai kormányülés a sopronbánfalvi kolostorban. Az élet azonban nem áll meg, a magyar miniszterelnök Brüsszelbe készül csütörtökön, Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra pedig a Miniszterelnöki Kabinetiroda felé veszik az irányt:

Csütörtök délelőtt 10 órától, Mit, miért tesz a kormány? - címmel tart kormányinfót a miniszterelnökséget vezető miniszter és a kormányszóvivő.

Fotó: mti

Címkék: kormányinfó

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 02. 06:00, szerda | Belföld

Orbán Viktor az Európai Tanács megválasztott elnökével tárgyalt

Orbán Viktor miniszterelnök kedden a Karmelita kolostorban fogadta António Costát, az Európai Tanács (EiT) új elnökét, aki december 1-jén lép hivatalba

2024. Október 02. 06:00, szerda | Belföld

Egytonnás bomba került elő Ferencvárosban

Egytonnás, második világháborús bomba került elő Ferencvárosban, a robbanóeszközt a helyszínen hatástalanítják szombaton - közölte az MH 1. Tűzszerész és Folyamőr Ezred kommunikációs tisztje kedden az MTI-vel.

2024. Október 02. 06:00, szerda | Belföld

Hajléktalan népszámlálás lesz Budapesten

Átfogó felmérést végeznek a hajléktalan emberek élethelyzetéről Budapesten október 3. és október 11. között - közölte a Menhely Alapítvány kedden az MTI-vel.

2024. Október 02. 06:00, szerda | Belföld

Karácsony Gergely nem tesz javaslatot főpolgármester-helyettesre

Nem tesz javaslatot főpolgármester-helyettes személyére a Fővárosi Közgyűlés pénteki alakuló ülésén a főpolgármester - ezt maga Karácsony Gergely jelentette be keddi, a Városházán megtartott sajtótájékoztatóján.